This site uses cookies.
Some of these cookies are essential to the operation of the site,
while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.
For more information, please see the ProZ.com privacy policy.
Merhabalar;
Malayca öğrenmek istiyorum. Günlerdir internet üzerinde çeşitli araştırmalarım oldu fakat, her hangi bir kaynak veya döküman ile karşılaşamadım. Acaba aranızda Malayca öğrenebilmem için bir kaynak, döküman, kitap v.b. tavsiye edebilecek biri varmı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
Özden Arıkan ألمانيا Local time: 19:11 أنجليزي إلى تركي + ...
Merhaba,
Üniversitede iken Fransızca ve Almanca öğrenmek isteyen arkadaşlar için, Fransa ve Almanya'nın Büyükelçiliklerine yazı yazmıştık. Saolsunlar (Fransa Almaty Büyükelçiliği özellikle) koca bir sandık dolusu kaynak gönderdiler. Almanya'nın Ankar abüyükelçiliğide kaset ve kitap gibi kaynaklar da göndermişti.
Size de aynı yöntemi öneririm.
Brunei, Singapur ve Malezya ülkelerinin Büyükelçiliklerine yazınız. Size piyasada olma... See more
Merhaba,
Üniversitede iken Fransızca ve Almanca öğrenmek isteyen arkadaşlar için, Fransa ve Almanya'nın Büyükelçiliklerine yazı yazmıştık. Saolsunlar (Fransa Almaty Büyükelçiliği özellikle) koca bir sandık dolusu kaynak gönderdiler. Almanya'nın Ankar abüyükelçiliğide kaset ve kitap gibi kaynaklar da göndermişti.
Size de aynı yöntemi öneririm.
Brunei, Singapur ve Malezya ülkelerinin Büyükelçiliklerine yazınız. Size piyasada olmayan cinsten kaynakları ücret almadan ulaştıracaklarından eminim. Çünkü elçiliklerin misyonlarından biridir bu.
İlginiz için teşekkür ederim. Malezya ve Singapur Büyükelçiliklerine derdimi anlatan bir e-mail gönderdim. Bakalım nasıl bir haber gelecek. Eğer faydası olursa, olumlu yada olumsuz haberleri yine bildiririm.
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
Göndermiş olduğum e-mail'lere maalesef bir cevap alamadım. Dünyada 9. sırada olan bir lisanı öğrenme şartlarının bu kadar kısıtlı olması hakikaten düşündürücü. Yada ben hadisenin yanlış bir yerindeyim. Nasıl birşeydir anlayamadım.
Subject:
Comment:
MERHABA,
Ben de malayca öğrenmek istiyorum ancak malesef 2008 senesinden bu güne 9 sene geçmişken hala kaynak konusunda sıkıntı var. Konsolosluğa ben de yazdım, geri dönen olmadı, bu forumdan bu konuda bir çözüm bulabilen oldu mu acaba? Var ise beni de haberdar etseniz, yönlendirseniz....
Subject:
Comment:
Elif Baykara Narbay تركيا Local time: 21:11 عضو (2015) ألماني إلى تركي + ...
Amazon ve diğer online kitap satış siteleri
Apr 11, 2017
2008 belki kitaplara ulaşmak açısından zor bir yıldı ancak şimdi Amazon ve diğer online kitap satış siteleri sayesinde dünya üzerindeki bütün kitaplara ulaşabiliyorsunuz. Aşağıda Amazon sitesinde "Malay language" anahtar kelimeleri ile yaptığım aramanın linki var.
2008 belki kitaplara ulaşmak açısından zor bir yıldı ancak şimdi Amazon ve diğer online kitap satış siteleri sayesinde dünya üzerindeki bütün kitaplara ulaşabiliyorsunuz. Aşağıda Amazon sitesinde "Malay language" anahtar kelimeleri ile yaptığım aramanın linki var.
Ayrıca Türkiye'de Malayca eğitimi veriliyor mu bilmiyorum ancak belli başlı üniversitelerin kütüphanelerinde kaynağa ulaşmanız mümkün ve artık bu katalogların neredeyse hepsinde online arama yapabiliyorsunuz.
Elçiliklere eposta yollamak yerine fırsatınız varsa şahsen ziyaret etmenizi öneririm.
The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.
Create customer quotes and invoices from within Trados Studio
Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.