صفحات الموضوع:   < [1 2]
Concediu de maternitate - Am voie să lucrez ca PFA?
ناشر الموضوع: andreeajump
andreeajump
andreeajump
رومانيا
Local time: 09:59
أنجليزي إلى روماني
بادئ الموضوع
Pentru gabrielabel Feb 27, 2009

Buna,
Eu stiu ca daca nu cotizezi la stat cu cel putin 12 luni inainte de nasterea copilului nu beneficiezi de indeminizatia de maternitate. In schimb, daca ai deja un copil mai mic de 2 ani trebuie sa fi cotizat la stat cel putin 10 luni inainte de nasterea celui de al doilea copil ca sa poti primi indemnizatia. Nu stiu daca ti se tine cont de anul cat ai stat acasa cu primul copil in Canada. Daca nu primesti indemnizatia de maternitate primesti cel putin alocatia copilului de 200 lei.... See more
Buna,
Eu stiu ca daca nu cotizezi la stat cu cel putin 12 luni inainte de nasterea copilului nu beneficiezi de indeminizatia de maternitate. In schimb, daca ai deja un copil mai mic de 2 ani trebuie sa fi cotizat la stat cel putin 10 luni inainte de nasterea celui de al doilea copil ca sa poti primi indemnizatia. Nu stiu daca ti se tine cont de anul cat ai stat acasa cu primul copil in Canada. Daca nu primesti indemnizatia de maternitate primesti cel putin alocatia copilului de 200 lei.
Iti dau niste telefoane de unde poti afla unele informatii:

AGENTIA NATIONALA PENTRU PRESTATII SOCIALE - Str. Hambarului, Nr.6, Sector 2, Bucuresti

021 250 90 20
021 250 90 21
021 250 90 22
021 250 90 23

PS: Insista ca nu raspund din prima.
Collapse

gabrielabel
gabrielabel
Local time: 09:59
Multumesc! Mar 15, 2009

iti multumesc mult pentru raspuns si voi incerca sa sun sa ma interesez!
E ok si 2 mil macar pt pampers!
Va pup!

صفحات الموضوع:   < [1 2]

لم يتم تعيين مشرف خاص بهذا المنتدى
للإبلاغ عن انتهاكات لقواعد الموقع أو الحصول على مساعدة، يرجى الاتصال بـ العاملين في الموقع »

Concediu de maternitate - Am voie să lucrez ca PFA?

Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

Buy now! »
LinguaCore
AI Translation at Your Fingertips

The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.

More info »