http://www.sendthisfile.com/?rc=google6D
ناشر الموضوع: Cristiana Coblis
Cristiana Coblis
Cristiana Coblis  Identity Verified
رومانيا
Local time: 18:13
عضو (2004)
أنجليزي إلى روماني
+ ...
Jan 30, 2004

Instrument interesant. Nu l-am incercat inca, dar pare a fi util.

lucca
lucca
رومانيا
Local time: 18:13
أنجليزي إلى روماني
Da, desigur, dar: Jan 30, 2004

Inainte de a folosi acest serviciu dati clic pe Terms of Use si Privacy Policy precum si pe toate link-urile More.

Atentie la diferenta dintre Free/Payed Account, la riscul de a primi spam si la garantiile de confidentialitate.

Google este o companie serioasa, dar in cazul unui document realmente confidential, as cere in prealabil acordul contractantului.

Oricum, serviciul mi se pare a fi conceput mai mult pentru fisiere de muzica / grafica / video, cele di
... See more
Inainte de a folosi acest serviciu dati clic pe Terms of Use si Privacy Policy precum si pe toate link-urile More.

Atentie la diferenta dintre Free/Payed Account, la riscul de a primi spam si la garantiile de confidentialitate.

Google este o companie serioasa, dar in cazul unui document realmente confidential, as cere in prealabil acordul contractantului.

Oricum, serviciul mi se pare a fi conceput mai mult pentru fisiere de muzica / grafica / video, cele din activitatea uzuala de traducere nu au dimensiuni chiar atat de mari (si sunt foarte comprimabile).
Collapse

لم يتم تعيين مشرف خاص بهذا المنتدى
للإبلاغ عن انتهاكات لقواعد الموقع أو الحصول على مساعدة، يرجى الاتصال بـ العاملين في الموقع »

http://www.sendthisfile.com/?rc=google6D

LinguaCore
AI Translation at Your Fingertips

The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »