Cristina Butaş se alătură echipei de moderatori ProZ.com ناشر الموضوع: Cristiana Coblis
|
Dragi colegi,
Îmi face plăcere să vă anunţ îmbogăţirea echipei de moderatori români ProZ.com: Cristina Butaş a devenit comoderator KudoZ pe perechile engleză > română şi franceză > română.
Cristina Butaş este din Timiş, este membră ProZ din 2005 şi a contribuit la localizarea sitului în limba română. De asemenea, Cristina este membră a ATR din 2005 şi îmi face o deosebită plăcere să adaug că se numără printre membrii cei mai activi ai AT... See more Dragi colegi,
Îmi face plăcere să vă anunţ îmbogăţirea echipei de moderatori români ProZ.com: Cristina Butaş a devenit comoderator KudoZ pe perechile engleză > română şi franceză > română.
Cristina Butaş este din Timiş, este membră ProZ din 2005 şi a contribuit la localizarea sitului în limba română. De asemenea, Cristina este membră a ATR din 2005 şi îmi face o deosebită plăcere să adaug că se numără printre membrii cei mai activi ai ATR, participând la mai multe proiecte ale asociaţiei.
Felicitări, Cristina! ▲ Collapse | | |
Felicitări şi mult succes! | | |
Felicitări! Îţi doresc să ai parte de întrebări cu miez, de răspunsuri pe măsură şi de discuţii fără egal | | |
Cristina Butas رومانيا Local time: 13:41 عضو (2005) أنجليزي إلى روماني + ...
Vă mulţumesc pentru aprecieri.
Îmi face plăcere să mă alătur echipei de moderatori şi cred că totul va decurge foarte bine.
Mult spor în toate!
Cristina | |
|
|
Bun venit, Cristina! | Jan 22, 2009 |
Sunt sigură că te vei simţi ca acasă în marea echipă a moderatorilor ProZ şi îţi doresc succes în îndeplinirea noilor sarcini! | | |
cameliaim أسبانيا Local time: 12:41 عضو (2005) إسباني إلى روماني + ...
şi din partea mea. Spor la treabă şi sper să ne fie la toţi de folos. | | |
Dan Marasescu رومانيا Local time: 12:41 عضو (2003) أنجليزي إلى روماني + ...
Dragă Cristina,
Încă o dată, bun venit în echipa de moderatori. O să împărţim perechea FR-RO în beneficiul întrebăreţilor.
Îţi doresc moderaţie cu succes şi succes fără moderaţie.
Dan | | |
Andrei Albu رومانيا Local time: 13:41 عضو (2002) أنجليزي إلى روماني + ... Forţe sporite | Jan 23, 2009 |
Dragă Cristina,
Mă bucur şi te felicit şi eu pentru venirea ta în comunitatea moderatorilor, pe care, cu siguranţă, o vei îmbogăţi. Succes maxim în toate şi s-auzim numai de bine!
Andrei | |
|
|
FELICITARI!! | Jan 25, 2009 |
Dragă Cristina!!
Te felicit pentru acest lucru.
GOOD LUCK
Karin | | |
Felicitari si din partea mea! | Jan 26, 2009 |
Draga Cristina,
Am avut ocazia sa te cunosc anul trecut la Timisoara, esti o adevarata profesionista si o persoana deosebita, cu muuuuult bun-simt si modestie innascuta!
Spor la lucru,
Veronica | | |